Релсов път
Гумени вериги
Ходова ролка
Сегментна група
Зъбци

 LINSER Industrie Service GMBH.

Driven By Success

Linser Industry Service GmbH е немски производител на резервни части и обурудване LIS за строителна техника, основана през 1992 г. фирмата е известна като основен доставчик на всички компоненти за верижни ходови части, като релсови пътища, вериги, ролки, зъбни колела, ленивци, тракове и башмаци за вериги, включително и цяла ходова част за верижна строителна механизация. Линсер Индустри Сервис България ООД е български филиал на немската компания, създаден през  2017 година.

 

LINSER Германия вгражда своите продукти в заводите на Liebherr и Volvo.Големите производители на строителна механизация се доверяват на Linser за техните OEM продукти.

Основната продуктова гама включва ходови части и компоненти за тях, гумени вериги за багери, земекопни инструменти, зъби за кофи, и цели кофи за багери. Освен това продуктовата палитра включва и резервни части за двигатели, хидравлика, шасита и трансмисия.Предназначени за багери, булдозери, мини багери и друга компактна строителна техника.

В момента българският клон разполага със склад за резервни части в гр.Бургас, където  се поддържат наличности на най-търсените продукти. Ще има възможност и за бързи доставки на резервни части по поръчка от Германия.

За успеха си на българския пазар Линсер Индустри Сервис България ООД разчита на първо място на качеството и надеждност, тъй като резервните части се произвеждат по стандарти за първоначално вграждане (ОЕМ). 

Линсер

Линсер България

Линсер

Релсов път

Лнсер

Звено от релсов път

ЛИПСА НА ПРАВИЛНИТЕ ЧАСТИ ПРАВИ РАБОТАТА МНОГО ТРУДНA!

Сега части с ОЕМ качество от Linser Industrie Service GmbH директно от Германия са достъпни за вас.​

Инвестирали сме повече от 20 години опит в нашите продукти, за да осигурим продуктите, от който имате нужда.

Липсват ви правилните части?
ЛИС ще ги предостави.