LINSER Industrie Service GMBH.

Driven By Success

Linser Industry Service GmbH е немски производител на резервни части и обурудване LIS за строителна техника, основана през 1992 г. фирмата е известна като основен доставчик на всички компоненти за верижни ходови части, като релсови пътища, вериги, ролки, зъбни колела, ленивци, тракове и башмаци за вериги, включително и цяла ходова част за верижна строителна механизация. Линсер Индустри Сервис България ООД е български филиал на немската компания, създаден през  2017 година.

 

LINSER Германия вгражда своите продукти в заводите на Liebherr и Volvo.Големите производители на строителна механизация се доверяват на Linser за техните OEM продукти.

Основната продуктова гама включва ходови части и компоненти за тях, гумени вериги за багери, земекопни инструменти, зъби за кофи, и цели кофи за багери. Освен това продуктовата палитра включва и резервни части за двигатели, хидравлика, шасита и трансмисия.Предназначени за багери, булдозери, мини багери и друга компактна строителна техника.

В момента българският клон разполага със склад за резервни части в гр.Бургас, където  се поддържат наличности на най-търсените продукти. Ще има възможност и за бързи доставки на резервни части по поръчка от Германия.

За успеха си на българския пазар Линсер Индустри Сервис България ООД разчита на първо място на качеството и надеждност, тъй като резервните части се произвеждат по стандарти за първоначално вграждане (ОЕМ). 

ЛИПСА НА ПРАВИЛНИТЕ ЧАСТИ ПРАВИ РАБОТАТА МНОГО ТРУДНA!

Сега части с ОЕМ качество от Linser Industrie Service GmbH директно от Германия са достъпни за вас.​

Инвестирали сме повече от 20 години опит в нашите продукти, за да осигурим продуктите, от който имате нужда.

Липсват ви правилните части?
ЛИС ще ги предостави.

+359 89 592 9860

ул. Одрин 41, Бургас 8000 България

     ©2018 BY ЛИНСЕР ИНДУСТРИ СЕРВИС БЪЛГАРИЯ OOД - ALL RIGHTS RESERVED

Сегментна група за верижни строителни машини